over ons

 

Door onze jarenlange ervaring en no-nonsense mentaliteit weten wij bij onze klanten telkens weer de juiste snaar te raken.

 

Creatieve ontwerpen, meedenken en tot oplossingen komen zijn zaken die binnen ons bedrijf niet onbekend zijn. Of het nu gaat om een simpele website, een webapplicatie of advies omtrent het opzetten van een marketingcampagne. Wij zijn u zakelijk en deskundig van dienst.

 

Waarom zelf proberen? Als u tegen een relatief laag bedrag onze diensten kunt inhuren, zo heeft u geen frustraties meer over uw website en taken die hieromheen horen en kunt u rustig slapen omdat onze webserver professioneel is ondergebracht op onze locatie Schiphol Rijk en 24x7 bewaakt wordt.

Wij merken vaak vooral bij beginnende ondernemers dat een website een last is, mensen realiseren zich wel dat dit tegenwoordig een must is, maar door de diverse webbouwers zien ze al snel door de bomen het bos niet meer. Vaak leidt dit dan ook tot een ontevreden gevoel en worden er na verloop van tijd weer extra kosten gemaakt om alsnog de site naar een andere hoogte te brengen.

Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk  van uw website past bij de wijze waarop u zich als bedrijf presenteert.
Ontwerpdingen.nl is gespecialiseerd in het bouwen van no-nonsense websites, welke door een content management systeem (CMS) relatief eenvoudig zijn te beheren. U kunt net zoals in Word een pagina naar wens opmaken en zo in control blijven over de content op uw eigen website, zonder hier weken op te moeten wachten.

Ontwerpdingen.nl heeft verschillende mogelijkheden voor het (her)ontwerpen van uw website of webshop. Of u nu uw eerste stappen zet op internet of een nieuw project wilt realiseren wij bieden u verschillende mogelijkheden om te zorgen dat u, naast goed vindbaar zijn op internet, met trots uw website kunt presenteren.

Naast het ontwerpen van de website  kunnen wij u ook adviseren omtrent het maken van de juiste keuze ten aanzien van de lay-out van uw briefpapier, logo’s en visitekaartjes.

Wij zijn een jong en dynamisch getalenteerd bedrijf waarop u juist zit te wachten!