welkom

 

Ontwerpdingen.nl, ontwikkeld heldere, strakke no-nonsense websites en webapplicaties. Of het nu gaat om een simpele strakke website of een uitgebreide webwinkel het vinden van de juiste oplossing, daar ligt voor Ontwerpdingen.nl de uitdaging. Onze kracht is ons vermogen met u mee te denken, met als doel; een helder, effectief en creatief resultaat.

 

 

Een ontwerp is een beschrijving van iets nieuws of een beschrijving van iets bestaands, althans dat is de beschrijving die een woordenboek aan het woord geeft, wij maken deze beschrijving visueel!

Wij werken volgens het zogenoemde top-down principe, dit is een ontwerpmethode die begint met het bepalen van de algemene principes en eindigt met de details.

Zoals de naam al doet vermoeden, werkt men 'vanuit de hoogte' 'naar beneden toe'. Er wordt dus vanuit algemene principes naar de meer technische en creatieve details toegewerkt.

Wij starten altijd met het ontwerpen van een website volgens een algemeen principe.

Vervolgens wordt het principe vertaald in een simpele schets. Dit vormt dan de basis voor het lay-outmodel. Vanuit het lay-outmodel worden, via logische referentievlakken, de pagina's ontworpen. Afhankelijk van de complexiteit van de website kan er met meerdere pagina's en meerdere lay-outs worden gewerkt.

Maar wij doen meer: naast het ontwerpen van websites kunnen wij u een compleet dienstenassortiment aanbieden voor uw online behoeftes. Denk hierbij aan: hosting, e-mail, cms systeem, webwinkel etc, etc.

Ontwerpdingen.nl, luistert naar uw wensen en deze worden vertaald in een creatief en digitaal ontwerp waar u zeker door verrast zult worden!